Nyári Programok Csapatépítés „Hagyományos és modern foglalkozások, pályaválasztás” Arra törekszünk, hogy feltárjuk és megértsük mind az egyén, mind a csoport, mind pedig a szervezet szükségleteit, igényeit

 Jánosi-Rekeczki Katalin

Pedagógia szakos alapvégzettséggel tanárként és módszertani szakvezetőként kezdtem pályámat és több módszer specifikus képzésben szereztem oklevelet. Szakmai gyakorlatom elsősorban a kamasz diákokkal való egyéni tanácsadásra, iskolai nevelési programok szervezésére, diák és felnőtt csoportok vezetésére, szervezetfejlesztésre fókuszál. Mindezek mellett helyt kap a családokkal való munka, egyéni képességfejlesztés, szociális és nevelési ügyek különböző fórumokon való képviselete. Lényegesnek tartom a szakmaiságot, és a „lassú víz partot mos” elve alapján hiszem, hogy a minőségi munkához időre, motivációra, őszinteségre, és apró lépések megtételére van szükség úgy egyének, mint csoportok esetében.

 Tölgyesi - András Gabriella

 

Pályámat tanítóként kezdtem, felsőfokú végzettségem szerint szociálpedagógus vagyok. Egyéni fejlesztés- és tanácsadásban, valamint csoportvezetésben képeztem tovább magam. Szakmai tapasztalatot a gyerekekkel, fiatalokkal és felnőttekkel végzett egyéni- és csoportos munka során, képzések vezetése révén szereztem. Munkám leginkább az egyéni képességek fejlesztése, az önmegvalósítás és egészség, a változás, a hatékony kommunikáció és együttműködés felé irányul. Mottóm: „A beszédem akkor lesz egy velem, ha jóakarattal igazat és fontosat mondok annak, akit megillet.” (Popper P.)

 

  Szentes Liza

Szociálpedagógus alapvégzettséggel elsősorban csoportvezetésben, közösségfejlesztésben képeztem tovább magam. Mesteri fokozat megszerzése mellett, módszerekre fókuszáló képzéseket is elvégeztem. Gyakorlatot szereztem iskolásokkal, felnőttekkel dolgozva, és csapatépítő tréningek, képzések vezetése révén is. Szakmai érdeklődésem középpontjában a változás, az erőforrások, az együttműködés és csoportfolyamatok, a hatékony kommunikáció, az egészség, valamint a pályaszocializáció témák állnak.

Saturday the 21st. http://psyhodinamic.ro.